Saturday, 26 November 2011

open sesame !

wah !!! dh lmenye x un9 ... rindu kt blog cm gila lh... hahaha .. tipulh nieh .. btw blog fifa dh tukar background sumenye.. tpy folowers dh hilang lah.. :( .. spe2 ade link tolong kasi ... fifa dh lupe lah cm ner nk cari ... n lgy 1 , smlm bkk blog setelah sekian lame x dikunjungi , tub2 rmai yng chat kt shoutbox and kate blog fifa cntek n nice info .. hehe :D THANKS ! ! ! .. em , k la nk out .. bubye ..

Friday, 2 September 2011

wah!!!!!!!!!! haha rindunye dngan blog nieh.. dulu blog nieh giler sbb ade masalah teknikal sikit..haha cewah!! ..ntahla tetibe je ari nieh blog nieh dh oke...btw rindu sngat2... + syunk blog nieh .... n lagi 1.. fifa nk ucapkan.... SELAMAT ARI RAYE KEPADE SEMUA UMAT ISLAM DI DUNIE INI n saye nk minta maaf kt sape2 je yng kenal saye kt world nieh oke...haha.. kboy!! p/s fifa lappuchu kamo.....<3

Friday, 5 August 2011

SEDEY :'(

huhu .... oke fine ! korng suke kn tngok aq cm nieh ... ade sowng kwn aq tanye aq .. skrng nieh ko bahagie x? aq jwb bahagie tpy hati aq tetap kate x ... sbb hampir sume kwn aq yng kwn dngn aq...cm x ikhlas je ... why? why? korang kwn aq sbb ape? oke fine .. memang aq mengaku yng aq x cntek cm korang .. aq nieh x comel cm diorng ... n aq x baek cm diorng ... tpy x kan sbb perkare silam korng snggup buat cm nieh kt aq n hasut sume orng supaya jady pengikot ko? wow! bestnye cm 2...aq pun nak kalo cm 2.... tpy snggup korng wt cm nieh kt aq .. korng pikir aq patung yang xde perasaan ke? kalo korng pikir cm 2 aq pun x kesa asalkan korng bahagia tpy aq yang terseksa ... FINE! LEPAS NIEH KALO KORANG MENYESAL NGN KEPUTUSAN YANG KORANG DH BUAT.. AQ NASIHATKAN KORAG JANGAN LA JUMPE AQ LAGY .. BECAUSE AQ DH NASIHATKN KORANG AWAL2 DAH... OKE BYE..WSSLM


MOOD : STILL SAD :'(

Tuesday, 2 August 2011

YEYE!!!!! HAHA YEAH!

2 NUR NATASHA IZZATI OR http://my-bestory-ashiteru.blogspot.com/ sbb dh maafkan aq...aq janji x akan wat lagy..... :) n 4 http://www.facebook.com/profile.php?id=100000763071960 http://www.facebook.com/AskMrShah 4 giving me some advise......aq terhutang budi ngn korang....hahah tpy x de hadiah...sowi...merepek je keje aq..:P k la nk out..bye2...wslm

Monday, 1 August 2011

boring nye

blog aq sakai...haha btw..... kepade kwn aq yng bername NUR NATASHA IZZATI BT SULAIMAN  aq nak jerit perkataan MINTAK MAAF! KEPADE 1 DUNIE ( KALO BOLEY) sbb aq dh lukekan hati die ataupun yang layak diberi name BEST FRIEND :'( ... aq dh tudoh die macam2 smpai die menangis....aq nieh memang manusia yng kejam... x ingat jasa orang....hmm.. k la ...nk out..bye..wsslm

aq rase terharu dngar lagu nieh

http://www.youtube.com/watch?v=sQ28LLowPKg&feature=player_embedded

Sunday, 31 July 2011

I'M SORRY!

kepada ....... korang x payah taw la... ssaye nak mintak maaf nieh....sorry sbb tudoh ko banyak2...sbb dh wt banyak masalah kat ko...sowi sngat2....aq janji aq x akan wt lagy..sowi sngat2........... btw...jom berbaek semula? aq akan ckp kat bdk 2 yang aq dh wat salah oke?....oke  la nak out....bye2....wsslm

Saturday, 23 July 2011

WOAH!!!

hi.... haha saje je post nieh...sebab bosan menguasai diri ini.....cewah...hahahah by the way......fifA dah renovate sikit blog yang x bape comel nieh..haha so korang2 jenguk2 la blog nieh ye...thanks...
bye....wsslm....fifa cyunk kamo

Saturday, 16 July 2011

THANKS YAWW!!!!

hehe hi! nmpak x bdk comel kt atas 2? nampak kan2?? mesti la nmpak , x kan bute kot....aduhyai fifa dh merepek....by the way... fifa nak ckp time kase banyak2 sbb dh tolong cntekan blog fifa..tukar email, and dh wt 1 header kat blog fifa...time kaseh bebanyak.....cyank kamo!!!  nieh link blog die...http://my-bestory-ashiteru.blogspot.com/
natasya: wei...aq dh post psl ko ....siap ade link blog lagy.....terpakse la ko belanje aq....haha mane ade..saje jer.......jngn amik serious plak... kk bye

Thursday, 14 July 2011

tolong jangan benci aq.... :'(

huhu...lame x jumpe kan? erm...entah la.....mood: sedih . seorang kawan lelaki yang baek, caring, dn taw perasan pompuan telah mengucapkan sesuatu yang agak gempak..... fifa jiwang plak..k2 stop.. die kate wat sementara waktu nieh ko jangan cakap dengan aq atau msg aq atau what ever..... huhu kenape la ko ckp mcm nieh..... ape salah aq? aq ade wat salah ke? kalo ade aq mntak maaf sngat2...... tpi tolong jangan benci aq... aq suke kawan ngn ko... cakap2 ngn ko ... balik same2 ngn ko.. n aq suke ko usik2 aq dngn name budax urh cm dulu2...tpi nape tibe2 ko berubah smpai x nak tegor aq?? huhu :'(  sediy taw... k la2 mls nak cite bebanyak...hope ko tegor aq balik nnty...k2 bye..

rindunye!!!!

hey, huhuhu rindunye same ini blog.....sumapah memang rindu sampai termimpi2 kot...hahaha nampak sngat tipu......btw...thanks kepade NUR NATASHA IZZATI sbb dhtolong aq ngn blog aq nieh....cayunk ko..... nieh die 

k la nak out..bye2...see yaa!!!

Saturday, 18 June 2011

YEYE!!!!!

HEY........giler hepy mase tulis post nieh kot......hehe....bab ari isnin nieh ade hari watikah perlantikan bagi pengawas2 percubaan termasok FIFA  ler..... atoyai!!!! btw x saba nak paki baju pss hehe....... oke2...stop.. nnty kowng jelez plak....hahahaha..... k la bubye.....see yaa!!!!

Thursday, 2 June 2011

TAKUTNYA!!!!!

hey...kepade semua pembace atau pemilik blog......jagalah blog anda......dengar2 kate ade blog yang nak kene delete.....huhuhu siannye...so lebih baek anda jaga baek2...ok2 bye

Wednesday, 18 May 2011

ABANG ANGKAT AQ NIEH......hehehe

hey girlz n guys.....speaking lak......nampak x gmbr kat atas nieh??? mesti la nampak kan....hehe...sowi la otak blurr mase tulis post nieh.......btw....name bdk nieh..ialah  kher nawawi ....  die nie baik, caring,  pandai jaga hati serta faham perasaan pompuan...... dn die nie is taken by fatin fareza  so...kowng x berpeluang lah...haha padan muke.......just kiding........so ape2 pun...die tetap abang angkat saye yang x sah .......pandai kan??
fatin fareza : jangan marah erk........die nie abang angkat saye je...die tetap sayangkan awak....SEIKHLAS HATI LAGI.....
kher nawawi : hehe....maseh sbb banyak tolong fifa........no fon fifa jgn ilangkan au........n jaga fatin baik2.....
OKAY bye2

Friday, 13 May 2011

thankx wei....ko memang baik...n THE BEST!!!

nampak x yang pakai baju warne merah urh??? name die Zharif.....die lah satu2nye kawan lelaki aq yang paling rapat....sb die nieh kelakar, baik, dan die nieh jenis yang x kesah punye owng....tapi kadang2 die nieh sensitive sikit jadi kowng hati2 kalo ckp ngn die.........die nieh aq x tau la dh taken ke belom... kejap2 ngn pompuan nieh.....kejap2 ngn pompuan tu.........tapi die x pernah wt pompuan sakit ati ngn die....
p/s kepade Zharif... cepat la top up telefon ko urh......ish3x k la bye

Tuesday, 26 April 2011

>3

hey!!!!!!! rindu sama ini blog........dah lame x post something........skrang ngh busy ngn homework la, folio la....ntah ape lagi la.......mase ari tu (24.4) ialah hari penting wat saye........tapi mase hari buffday urh, fifa x dapat bkk fb....huhuhu sedih......tapi selepas dua minggu lebih......baru boley bkk..hehe suke... bile bkk je fb tengok2 ade 89 notfication....perh bnyk giler.......n bile tengok kt wall lak..nyk giler wish.....hehhehe suke giler.......

p/s kepada owng2 yang wish kat fifa mase buffday ari tu maseh banyak2..tapi hadiah mane?? hehe just kiding....kk la bye

Monday, 11 April 2011

RINDUNYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hey......olla......salam......selamat pagi!!!! ( saye dh giler) aduyai...rindunye same blog nieh....sudah lame x post seh.........sebelum nie x terase pun nak post tapi hari x tau la nape terlebih rajin sangat nak post....hahhahaha TERBAIK!!!!!!!.......kk la bye.......

Monday, 4 April 2011

arh!!!!!!

hey.......(mood- tengah bengang).........."bkn bangang oke"......aku pun tak tau cm ner perkara ni boley timbul....aku pun x tau cm ner perkare ni boley terjadi.......kalo ko x campur dalam idop aku mesti x huru haranye la.......nape ko benci sangat kat aku hah!!........salah sangat ke aku nie??? ........aku benci ngn ko tahap gaban ni oke......sebelum nieh pun ade ke aku kaco idop ko hah?!!.....ade ke sampai aku campur hal idop ko??? x de kan...jadi tolong senyap dan duduk diam2 kat umah oke...........sumpah aku rase cam x nak tengok muke ko dah lagi lepas nieh( kalo boleh la)......aku pun x tau cm ner nak ending kan perkare nieh......tapi satu je aku nak mintak ngn ko ialah tolong jangan kacau idop aku lagi oke.....

* ape2 pun yang terjadi...aku nak ko endingkan perkare ni cepat sebelum aku jadi gile......dan campor hal idop   ko......cume aku nak kite kawan cm dulu2 je.......oke?? aku tau ko baik......dan x berniat nak buat perkare cm "SUCK" nieh........ntah la..susah aku nak cakap........
kk la bye......

Saturday, 2 April 2011

yes......

hey......saye tengah bosan nieh.....nnti ari isnin...saye ade meeting ngn seseorang.....yang..mungkin korang tau kot.......hehehe...k la bye........

Wednesday, 23 March 2011

persatuan HOKI

hey........hahhhahah mungkin boley sakit perut apabile mendengarnye.......tadi( 24/3) ade kokurikulum untuk permainan hoki........waktu cikgu tengah mengajar dax2 laki cm ner nak main hoki.....saye, yana shahar, nabilla ngn shuhada main la pass2 bola gune kayu hoki tu...mase turn nabilla, die nak pass la bola tu kt yana shahar pastu tetibe terpecik sekali air( air hujan)  kt yana shahar......sbb tempat kami main tu dekat padang jadi die basah sikit la............. pastu saye cakap kt yana......begini percakapan kami:
saye: wei yana, ko mandi x ajak....
yana shahar: bile mase lak aku mandi, nabilla terpecik air kat aku la....  
saya: ok la tu.....dapat due perkara dalam sekali gus......bola dan air hujan......hahahahahahah....best x???
yana shahar: ( die wt muke masam).........

amacam best x??? kalo x best jagan bace.......... kk la bye.....

Tuesday, 15 March 2011

hey...............

aloha!!!!!!! cuti sekolah datang lagi......tapi yang sedihnyer x leh gi mane2 pun sbb akaq yng pertame saye keje jadi xde sape nk antar die kalo mak saye x de.......huhuhuhu...dh la keje sekolah belum buat sebab saye malas la nk buat...hahahaahah bagos x saye??? terbaik kan.........tapi rase cm x sabar nak gi school sebab nak lakukan satu misi penting......hehehhe
k la bubye

Monday, 14 March 2011

tolong2!!!

hey.......nk mintak tolong sikit kt sape2 yng rajin bole x tolong bagi tau cm ner nk letak lagu ngn shoutbox.....................dan tolong hantarkan ke facebook saye ataupun coment je kt bawah post ni yer....makaseh.................
kk bubye................

Sunday, 13 March 2011

erm............. nak cakap pe ye???

hey............................miss somebody right now.... .................. mai sini saye nk cite sikit.....sebenarnye mase ari jumaat lepas waktu...balik S_ _ ZA_  x abis2 panggil saye tapi x cakap ape2 pun...nie yng bengang nie......dak laki dlm kls aku kate die nk cakap sesuatu tapi die malu.... aku pun x faham ngn dax tu,..........ape2 pun I don't like him ok???
k bubye.........

Saturday, 12 March 2011

hai......... cite2 bab my besties...........

Tasya: die ni kwn baik saye smpai bile2( mungkin)...... jangan marah ye tasya......... die punye ex bf - Z_ _ _........ tapi dax laki ni gile sikit....sume pompuan die nak....( gile punye Z _ _ _ )                                             Liyana Diana: die  baik....... ade 2 owng dax laki suke die.....x silap la.....
Liyana shahar: die ni kadang2 kelakar...... dan die ni selalu ngn huwaidah......
Huwaidah: die nie boley  dikatakan serious owngnye......dan die ni kalo liyana shahar tu x dtng school x tau la ape jadi........
Syafiqah: die ni selalu wt aku ketawa......... dan ade dax suke die (B_ _ _ _) mungkin la.......
Sakinah: die ni baik......dn geng basikal saye....... hehehe
Atikah adilla: kawan baik aku kt sekolah lame...... miss her so  much..........
Aliya afiqah: die ni baik.......
Liyana maherah: die ni suke dax name N_ _ _ _ _ ataupun panggilannye Papan.......
Effa: ...tinggi same ngn aku.......

ni la senarai name budax2 yng agak rapat ngn saye.......kalo name sesiape yng x de dlm nie gn kecil hati ye.......stay cool.......
k la bye.........

yahoo!!!!! blog aku dh boley bkk..........

hey sume ......dh lame x post kt blog ni sbb dulu kom ni gile skit jadi x leh bkk la blog ni tapi skrang saye gune kom lain....... jadi dh boley post!!!!!!!!!!!!!!...yay( nada hepi gile ni) heheheheh.... tapi mls nk post skrang la plak.....nnti je la....hahhaha..... k la bye sume.....

Saturday, 19 February 2011

geramnye!!!!!!!!!!!!!

hey sume............kowang nk tau x....hari rabu minggu lepas kn...dpat jadual baru sbb dah tukar...jadi mate pelajaran math selepas rehat.......mase saye mule2 masuk kelas lepas rehat  saye nampak la bdak yang saye selau ckp tu.....( yang bajet hensom, pandai la dan lain2) die duduk atas meje saye cm selambe je..... geram tol....pastu saye gi la kt die dn cm ni la percakapan kami:
saye: wei nape ko duduk ats meja aku?
budak tu: nape? salah ke??
saye: salah la sbb dalam meja tu ade buku....ilmu tu.... x tengok ke??
budak tu: erm....ye la.....( dn dengan selambenye die bangun tanpe pinta maaf kt saye dn berlalu pegi)
perh!!!!!! geram betul....... geram kn kalo jadi kt kowng cm ni........ bkn nk minta maaf kot............muke bajet gile... benci aku.........k la bye........

Wednesday, 16 February 2011

kelakar ke???? ntah la.............

hey sume...............hari ni 17.2.2011......pertama kali dalam sejarah...saye bawak basikal seat besar.......dh la basikal tu tinggi.......ish2......tapi agak selesa la bile menunggangnye............erm.......k la tu je saye nak cite.........k la bye................

syok gile!!!!!!!!!!!!

hey sume....................hehhehehe........ hari ini dengan rasminye.......bdk lelaki yng saye selalu ckp tu sudah ade 3 name panggilan......yng pertame- ratu jalanan( sbb bile die lari same lenggok cm ratu) hahahahahah.....yng kedua- justin sembelit..........hahhahahahah........... yng ketiga- justin sembelit terlebih bibir................hahhahhahahha ok x????? sure sape kenal die ckp ok giler...................ok bye..............

mood sedih ni.....................

hey sume..........huhuhuhuhu saye sedih ni....sbb tadi balik sekolah rantai basikal kena sabotage.........huhuhuhuh....jadi terpakse tolak la...........nasib baik la piqa pun same tolong jadi kami same2 tolak la......................nasib baik la kt umah ade due basikal jadi boley la gune yng lagi satu................k la bye..............

Tuesday, 15 February 2011

benci tol la...........

hey sume............ saye nk cite sikit ngn kowang ni..........sebenarnye kt sekolah saye tu kn ade la sowang bdk laki ni........ramai gile ckp muke aku same ngn muke die....ade siap ckp aku same DNA ngn die lagi.....ish2...mane ade sume tu mengarot je.........saye NAN NIGA SILH- OE awak( bdk laki tu ye.....bkn kowng)................ k la bye............

sabar je la......................

hey sume.................. aku nk bagi peringatan sikit kt kowng ye............kowang jgn la ingat kalo bdk kls kaa ni alim sangat ye sbb ade sowang bdk nie cm baik je alihnye....ish2 x tau la aku nk ckp cm ner...........senang2 aku ckp je la name bdk nie ye.....................erm.......no way........... sowi erk...... k la bye.............

Monday, 14 February 2011

Arh!!!!!!!!!!!!!!!!! keje sekolah dtang..............

hey.............kowng...........keje sekolah p.seni belum buat lagi.....tapi kejap lagi nk kne gi umah saudara ......huhuhuhuhuhu macam mane ni????? sape ade adea nk tolong saye........................dah la balik umah plak x tau pukul bape................ish2......................k la bye.......................

muah2

hey........rindu gile mase school rendah dulu.......... kalo mase tu x la banyak keje sekolah, cikgu x garang ngn banyak lagi la...............rindu kengkawan mase school rendah dulu terutamanye atikah adilla n maryam sobiroh..........hhuhuhuhuhuuhu wish dpt patah balik mase.......... tapi kite nie bkn ade kuase pun......... kalo yng ade kuase tu cm doremon pakai skirt........hahhahhahahha sape lagi kalo bkn budin atau lebih dikenali sebagai hafizzudin.......k la bye........

like somebody.........................

hey...........susah kan kalo suke kt seseowng pastu kite cube nk lepaskan perasaan tu.......ish........ dh la die same kelas ngn aku pastu.......duduk baris same lak tu......ish bencinye......... kalo aku nk tumbuk die boley x??????// boley la2.........................dh la bdk tu perasan hensom arh plak........ bajet dowh bdk tu.............ish2......jiwng2 la plak...... k la.... bye.............

benci betul la aku ngn bdk ni.......

hey............. bdk nie cm sengal dowh......dh la bajet hensom, pandai, hebat la( sebenarnye memang betul pun sume ni) ......ops.....lupe lak nk ckp bdk ni lelaki bkn girl k...........................die kalo satu hari x bagi masalah kt aku x boleh kot............. aish.........sabar je la....... k.. bye

forgive me!!!!!!!!!!!!!!

hey............ tasya aku mintak maaf bebanyak tau like a bizilion time......... or like a g6.........hahhhahaha ( aku dah gile) btw...........diowng dh jnji nk kuar dari group tu so nnti kite jgn gado2 la tau tasya....................bye

hai sume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asslmkum....... hahhahahah...... sebenarnye semalm dlm sejarah iaitu 14 hb 2..... sye dh ade satu post.....hahhahhahahhah gile kn aku...........btw....thanks kepade sume sokongan2 anda...terutamanye...tasya.......syng ko tasya...............