Saturday, 19 February 2011

geramnye!!!!!!!!!!!!!

hey sume............kowang nk tau x....hari rabu minggu lepas kn...dpat jadual baru sbb dah tukar...jadi mate pelajaran math selepas rehat.......mase saye mule2 masuk kelas lepas rehat  saye nampak la bdak yang saye selau ckp tu.....( yang bajet hensom, pandai la dan lain2) die duduk atas meje saye cm selambe je..... geram tol....pastu saye gi la kt die dn cm ni la percakapan kami:
saye: wei nape ko duduk ats meja aku?
budak tu: nape? salah ke??
saye: salah la sbb dalam meja tu ade buku....ilmu tu.... x tengok ke??
budak tu: erm....ye la.....( dn dengan selambenye die bangun tanpe pinta maaf kt saye dn berlalu pegi)
perh!!!!!! geram betul....... geram kn kalo jadi kt kowng cm ni........ bkn nk minta maaf kot............muke bajet gile... benci aku.........k la bye........

Wednesday, 16 February 2011

kelakar ke???? ntah la.............

hey sume...............hari ni 17.2.2011......pertama kali dalam sejarah...saye bawak basikal seat besar.......dh la basikal tu tinggi.......ish2......tapi agak selesa la bile menunggangnye............erm.......k la tu je saye nak cite.........k la bye................

syok gile!!!!!!!!!!!!

hey sume....................hehhehehe........ hari ini dengan rasminye.......bdk lelaki yng saye selalu ckp tu sudah ade 3 name panggilan......yng pertame- ratu jalanan( sbb bile die lari same lenggok cm ratu) hahahahahah.....yng kedua- justin sembelit..........hahhahahahah........... yng ketiga- justin sembelit terlebih bibir................hahhahhahahha ok x????? sure sape kenal die ckp ok giler...................ok bye..............

mood sedih ni.....................

hey sume..........huhuhuhuhu saye sedih ni....sbb tadi balik sekolah rantai basikal kena sabotage.........huhuhuhuh....jadi terpakse tolak la...........nasib baik la piqa pun same tolong jadi kami same2 tolak la......................nasib baik la kt umah ade due basikal jadi boley la gune yng lagi satu................k la bye..............

Tuesday, 15 February 2011

benci tol la...........

hey sume............ saye nk cite sikit ngn kowang ni..........sebenarnye kt sekolah saye tu kn ade la sowang bdk laki ni........ramai gile ckp muke aku same ngn muke die....ade siap ckp aku same DNA ngn die lagi.....ish2...mane ade sume tu mengarot je.........saye NAN NIGA SILH- OE awak( bdk laki tu ye.....bkn kowng)................ k la bye............

sabar je la......................

hey sume.................. aku nk bagi peringatan sikit kt kowng ye............kowang jgn la ingat kalo bdk kls kaa ni alim sangat ye sbb ade sowang bdk nie cm baik je alihnye....ish2 x tau la aku nk ckp cm ner...........senang2 aku ckp je la name bdk nie ye.....................erm.......no way........... sowi erk...... k la bye.............

Monday, 14 February 2011

Arh!!!!!!!!!!!!!!!!! keje sekolah dtang..............

hey.............kowng...........keje sekolah p.seni belum buat lagi.....tapi kejap lagi nk kne gi umah saudara ......huhuhuhuhuhu macam mane ni????? sape ade adea nk tolong saye........................dah la balik umah plak x tau pukul bape................ish2......................k la bye.......................

muah2

hey........rindu gile mase school rendah dulu.......... kalo mase tu x la banyak keje sekolah, cikgu x garang ngn banyak lagi la...............rindu kengkawan mase school rendah dulu terutamanye atikah adilla n maryam sobiroh..........hhuhuhuhuhuuhu wish dpt patah balik mase.......... tapi kite nie bkn ade kuase pun......... kalo yng ade kuase tu cm doremon pakai skirt........hahhahhahahha sape lagi kalo bkn budin atau lebih dikenali sebagai hafizzudin.......k la bye........

like somebody.........................

hey...........susah kan kalo suke kt seseowng pastu kite cube nk lepaskan perasaan tu.......ish........ dh la die same kelas ngn aku pastu.......duduk baris same lak tu......ish bencinye......... kalo aku nk tumbuk die boley x??????// boley la2.........................dh la bdk tu perasan hensom arh plak........ bajet dowh bdk tu.............ish2......jiwng2 la plak...... k la.... bye.............

benci betul la aku ngn bdk ni.......

hey............. bdk nie cm sengal dowh......dh la bajet hensom, pandai, hebat la( sebenarnye memang betul pun sume ni) ......ops.....lupe lak nk ckp bdk ni lelaki bkn girl k...........................die kalo satu hari x bagi masalah kt aku x boleh kot............. aish.........sabar je la....... k.. bye

forgive me!!!!!!!!!!!!!!

hey............ tasya aku mintak maaf bebanyak tau like a bizilion time......... or like a g6.........hahhhahaha ( aku dah gile) btw...........diowng dh jnji nk kuar dari group tu so nnti kite jgn gado2 la tau tasya....................bye

hai sume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asslmkum....... hahhahahah...... sebenarnye semalm dlm sejarah iaitu 14 hb 2..... sye dh ade satu post.....hahhahhahahhah gile kn aku...........btw....thanks kepade sume sokongan2 anda...terutamanye...tasya.......syng ko tasya...............