Wednesday, 23 March 2011

persatuan HOKI

hey........hahhhahah mungkin boley sakit perut apabile mendengarnye.......tadi( 24/3) ade kokurikulum untuk permainan hoki........waktu cikgu tengah mengajar dax2 laki cm ner nak main hoki.....saye, yana shahar, nabilla ngn shuhada main la pass2 bola gune kayu hoki tu...mase turn nabilla, die nak pass la bola tu kt yana shahar pastu tetibe terpecik sekali air( air hujan)  kt yana shahar......sbb tempat kami main tu dekat padang jadi die basah sikit la............. pastu saye cakap kt yana......begini percakapan kami:
saye: wei yana, ko mandi x ajak....
yana shahar: bile mase lak aku mandi, nabilla terpecik air kat aku la....  
saya: ok la tu.....dapat due perkara dalam sekali gus......bola dan air hujan......hahahahahahah....best x???
yana shahar: ( die wt muke masam).........

amacam best x??? kalo x best jagan bace.......... kk la bye.....

Tuesday, 15 March 2011

hey...............

aloha!!!!!!! cuti sekolah datang lagi......tapi yang sedihnyer x leh gi mane2 pun sbb akaq yng pertame saye keje jadi xde sape nk antar die kalo mak saye x de.......huhuhuhu...dh la keje sekolah belum buat sebab saye malas la nk buat...hahahaahah bagos x saye??? terbaik kan.........tapi rase cm x sabar nak gi school sebab nak lakukan satu misi penting......hehehhe
k la bubye

Monday, 14 March 2011

tolong2!!!

hey.......nk mintak tolong sikit kt sape2 yng rajin bole x tolong bagi tau cm ner nk letak lagu ngn shoutbox.....................dan tolong hantarkan ke facebook saye ataupun coment je kt bawah post ni yer....makaseh.................
kk bubye................

Sunday, 13 March 2011

erm............. nak cakap pe ye???

hey............................miss somebody right now.... .................. mai sini saye nk cite sikit.....sebenarnye mase ari jumaat lepas waktu...balik S_ _ ZA_  x abis2 panggil saye tapi x cakap ape2 pun...nie yng bengang nie......dak laki dlm kls aku kate die nk cakap sesuatu tapi die malu.... aku pun x faham ngn dax tu,..........ape2 pun I don't like him ok???
k bubye.........

Saturday, 12 March 2011

hai......... cite2 bab my besties...........

Tasya: die ni kwn baik saye smpai bile2( mungkin)...... jangan marah ye tasya......... die punye ex bf - Z_ _ _........ tapi dax laki ni gile sikit....sume pompuan die nak....( gile punye Z _ _ _ )                                             Liyana Diana: die  baik....... ade 2 owng dax laki suke die.....x silap la.....
Liyana shahar: die ni kadang2 kelakar...... dan die ni selalu ngn huwaidah......
Huwaidah: die nie boley  dikatakan serious owngnye......dan die ni kalo liyana shahar tu x dtng school x tau la ape jadi........
Syafiqah: die ni selalu wt aku ketawa......... dan ade dax suke die (B_ _ _ _) mungkin la.......
Sakinah: die ni baik......dn geng basikal saye....... hehehe
Atikah adilla: kawan baik aku kt sekolah lame...... miss her so  much..........
Aliya afiqah: die ni baik.......
Liyana maherah: die ni suke dax name N_ _ _ _ _ ataupun panggilannye Papan.......
Effa: ...tinggi same ngn aku.......

ni la senarai name budax2 yng agak rapat ngn saye.......kalo name sesiape yng x de dlm nie gn kecil hati ye.......stay cool.......
k la bye.........

yahoo!!!!! blog aku dh boley bkk..........

hey sume ......dh lame x post kt blog ni sbb dulu kom ni gile skit jadi x leh bkk la blog ni tapi skrang saye gune kom lain....... jadi dh boley post!!!!!!!!!!!!!!...yay( nada hepi gile ni) heheheheh.... tapi mls nk post skrang la plak.....nnti je la....hahhaha..... k la bye sume.....